H.DUE.O

H.DUE.O
je mnogo više od običnoga brenda, odnosno marke. Polazeći od jedne „vizije“ i priče, posredstvom svojih „predmeta“, ne nudi neobične proizvode za korištenje, nego inovacije, eksperimente i vladavinu dizajna.
Kolekcije koje polazeći od „koncepcije kiše“ prepoznaju svijet. H.DUE.O-a kao tumač suvremenosti i preko potrage za lijepim, a pozorno prateći tehnologiju i praktičnost, pridonosi promociji „talijanskoga životnoga stila“ prepoznatoga širom svijeta.
Dizajn kao „lajtmotiv“, interpretiran također u prostorima vlastitih butika i u vlastitim kutovima neke prodavaonice, dobro proučeni i promišljeni da bi se izašlo iz stresa svakodnevnoga života i ušlo u „paletu“ boja i fantazija, gdje karakter, finoća i stil znače dobrobit i jedinstveno i nezaboravno iskustvo.
 
DIZAJN
Kreacija radi inovacije, kreacija za emociju, kreiranje je ono što je do sada nedostajalo… to je želja H.DUE.O kreativnog direktora. „Vizija“ arhitektice Barbare Veronesi je svakodnevna inspiracija njezine kreacije, koja polazi od kreacije marke i imena H.DUE.O. Njezina kreativna misao je „projektna“, proizašla iz čiste arhitekture i eksperimentiranja, a vodi nas preko napretka kolekcija, kampanja u komunikaciji, preko kreacije prodavaonice koja je sama sebi koncept, a sve to radi „proizvoda kiša“ koji predstavlja početak putovanja, kaleidoskop boja, prepun šarma i lucidnosti.
Njezina je misao sljedeća: „Ovo je razdoblje interesantno, velike promjene nas očekuju, teške za razgraničenje, ali prepune mogućnosti koje se nude kao izvanredna retro kultura. Razmišljamo o novom početku, novim modelima života, ne priznajemo imitacije, a ne bježimo od ljepote i ironije.
Novi milenij je tek počeo, a mi imamo veliku mogućnost biti pionirima.“