Veleprodaja

Zahvaljujući brojnim tvrtkama raznih profila i djelatnosti s kojima suradujemo već dugi niz godina, Samsonite asortiman zastupljen je na sve većem području RH. Naši poslovni partneri u domeni veleprodaje su partneri za daljnju prodaju i krajnji korisnici, tzv. business to business partneri.

Svaki veleprodajni kupac zauzima posebno mjesto u našem poslovanju i može uvijek računati na cjelovitu i vrhunsku uslugu, od same ponude i narudžbe do distribucije i sve potrebne logistike.

Isporukom robe partneru za daljnju prodaju ne završava kontakt, već dapače počinje naša stalna suradnja u kojoj nastojimo savjetima, podrškom, „know-how“ edukacijom, te raznovrsnim brandiranim materijalom utjecati na što bolje prodajne rezultate naših partnera.

Idealno prezentiranje artikala i vizualni izgled prodajnih mjesta osobito su važni, stoga raspolažemo originalnim brandiranim namještajom i brojnim „in store“ reklamnim materijalom za brand Samsonite.

Osobito je zadovoljstvo poslovati s našim brand-ovima zbog važnih konkurentnih prednosti, a tu je i, ne manje važan, osobiti image koji uvijek motivira i nadahnjuje kako kupce, tako i prodavače.

Ukoliko želite saznati uvjete, rabate ili samo popričati o nekoj svojoj ideji za posao, zajedničkoj suradnji ili već što god Vas interesira, slobodno nas kontaktirajte.

Zahvaljujemo na svakom interesu!

MARAS d.o.o.
Ured veleprodaje
Tel: 01 / 6198 732
Fax: 01 / 6198 718
E-mail: maras@maras.hr